Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDefne Belediye Başkanı İbrahim Güzel'den Vali Doğan'a Ziyaret

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’den Vali Doğan’a Ziyaret

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel “İlçemize Hastane Kazandırılmasıyla İlgili Olarak Çalışmalara Aralıksız Devam Ediyoruz”

Geçtiğimiz günlerde Hatay Valisi Rahmi Doğan’la ilçenin sorunları hakkında görüşme yapan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel yaptığı görüşmeyle ilgili olarak kamuoyuna bilgi verdi.

“Sayın Valimiz Rahmi Doğan’la yaptığımız görüşmenin ana başlığı Defne ilçemize Devlet Hastanesi kazandırılması oldu.

Teknik birimlerimizce hastane için uygun alan tespit edilmiş bu bilgi il sağlık müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman müdürlüğümüzle paylaşılmıştır. Sayın valimizin görüşleri alınarak İl sağlık Müdürlüğümüzce Defne Devlet hastanesi ile ilgili yazışma bakanlığa gönderilmiştir.

Belediyemizce önerilen alanın kabul görmesiyle Devlet Hastanesinin yapımıyla ilgili önemli bir adım tamamlanmış olacaktır.

 

​İlçemize Devlet Hastanesi kazandırılmasıyla ilgili olarak sürecin her anında himayesini eksik etmeyen Sayın Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Çözüm odaklı kurumlar arası iş birliği yapan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mustafa Canbolat’a ve İl tarım ve orman müdürümüz sayın Ergün Çolakoğlu’na ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER