Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

DEFNE BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Defne Belediyesi’nin, mahalle mahalle gezerek gerçekleştirdiği geleneksel Çocuk Şenlikleri, 11 Temmuz Perşembe Günü start alıyor.

Defne Belediye Tiyatrosu bünyesinde usta tiyatrocu Ali Gezgin koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan Çocuk Şenliklerinin ilk durağı Çekmece Mahallesi olacak.

Masalcı Amca ve Keloğlan adlı çocuk oyunlarının yanı sıra yarışmalar, animasyonlar, çeşitli etkinlikler ve dans ile unutulmaz bir gün yaşayacak olan çocuklar, Defne Belediyesi tarafından kendilerine ayrılan bu keyifli günün tadını doyasıya çıkaracaklar.

Çocukların güzel enerji depolayarak iyi vakit geçirmelerini amaçladıklarını dile getiren Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel; “Çocuklarımızın mutlu bakan gözlerine tanık olmak, çocukluklarını yaşadıkları bir günü onlara armağan etmekten mutluluk duyacağız. Çocuklarımıza karne hediyesi olarak hazırladığımız şenliklerimizi mahalle mahalle gerçekleştiriyor olmak ayrı bir keyif bizim için. Çocuk Şenliklerimizin ilk durağı olan Çekmece Mahallemize tüm çocuklarımızı ve Defnelileri bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Defne Belediyesi Çocuk Şenlikleri, 11 Temmuz Perşembe Günü saat 18.00’de Çekmece Mahallesi Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu’nda başlayacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER