Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDefne Belediyesi’nden 2 İlkokula Çevre Eğitimi

Defne Belediyesi’nden 2 İlkokula Çevre Eğitimi

Defne Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Turunçlu ve Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokullarında , 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı kapsamında çevre, ambalaj atığı, atık pil ve atık yağ ile ilgili farkındalık yaratmak adına çevre eğitimi verdi.

Defne Belediyesi’nden 2 İlkokula Çevre Eğitimi

Turunçlu ve Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokullarını bu hafta ziyaret eden Defne Belediyesi, öğrencilere çevre, evsel atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve atık pil konularında bilgilendirdi.

Defne Belediyesi, Defne’deki Tüm Okullara Çevre Eğitimi Vermeyi Hedefliyor

Defne İlçesinde yer alan tüm okullarda 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde eğitim vermeyi planlayan Defne Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri,  eğitimlerde evsel atıkları kaynağında ayrıştırma, geri dönüşümün önemi, (ambalaj atıkları, atık piller ve bitkisel atık yağlar) çevre bilincinin arttırılması ve yenilenebilir enerji başlıklarına yer veriyor.

Öğrencilerde çevre bilincinin oluşması için geri dönüşümün önemine değinen ekipler, evsel atıkların farklı şekillerde toplanması, çevreyi koruma ve temiz tutma konularında bilgiler verecek.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER