Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE İLÇESİ “TAMAM” DEDİ

DEFNE İLÇESİ “TAMAM” DEDİ

 

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, bugün Defne İlçesi’ne bağlı Özbek, Büyükçat, Balıklıdere, Sinanlı ve Aknehir Mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk ziyaretini Bereket Sabah’ın muhtarlığını yaptığı Özbek Mahallesi’ne, ikinci ziyaretini Ertan Duran’ın muhtarlığını yaptığı Büyükçat Mahallesi’ne, üçüncü ziyaretini Mezyat Sahillioğlu’nun muhtarlığını yaptığı Balıklıdere Mahallesi’ne, dördüncü ziyaretini İbrahim Bozhaydar’ın muhtarlığını yaptığı Sinanlı Mahallesi’ne ve beşinci ziyaretini Gassan Eşki’nin muhtarlığını yaptığı Aknehir Mahallesi’ne, Defne İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gönenç ve ekibiyle birlikte gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, burada vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran’dan sonra Türkiye’de işbaşına gelerek  yapacakları çalışmaları anlattı.

25 Haziran sabahı ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtaracaklarını belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay’da ve Türkiye’nin her coğrafyasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşayacağız. 81 milyon tek vücut olduk. Hatay’da ve Türkiye’de yaşanan sıkıntıları tarihe gömeceğiz. Çünkü bu sefer milletimizin tamam demesiyle, işbaşına gelecek olan tecrübeli kadrolar var. Sosyal devlet, adaletle yönetilen bir ülke, adil bölüşen bir Türkiye’yi inşallah 25 Haziran sabahı göreceğiz. Bizler milletimizin sıkıntı ve isteklerini biliyoruz. Bunu da çözecek olan CHP iktidarıdır. Defne İlçemiz de artık tamam diyerek kararını vermiş. Bize de düşen milletimize hizmet etmektir. Söz veriyoruz. Seçimden sonra var gücümüzle halkımız için çalışacağız. Bizleri en iyi şekilde ağırladığınız için tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER