Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“DEFNE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ”

“DEFNE KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ”

 

Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim Yaman; 2018 Hizmet Yılı projelerine bir yenisini ekledikleri müjdesini verdi.

Defne’de güzel ve başarılı projelere imza atan Defne Belediyesi, Defneli çocuklar adına gerçekleştirdikleri hizmetlerin sayısını günden güne arttırıyor.

Defne’ye kreş kazandırma çalışması başlattıklarını açıklayan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; çok sayıda çocuğun Defne Belediyesi kreşinden faydalanmasını amaçladıklarını ifade ederek; Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi Projesi’nin temel yapım çalışmalarının start aldığını duyurdu.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çekmece Gültepe mevkiinde toplamda 800 m2  lik alanda inşa edilecek.

0-3 yaş grubuna hitap eden, 150 çocuk kapasiteli ve 2 katlı tasarlanan Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını ifade Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman: “ Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’ sözünü pusulamız sayarak giriştiğimiz kreş projemizi hayata geçiriyor olmaktan ötürü oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Çocuklarımız için;  anne sevgisine, ilgisine en ihtiyaç duyduğu yaşlarında, çalışan annelerimizin güvenle emanet edebilecekleri sevgi dolu bir yuva inşa ediyoruz. Çocuklarımızın;kişilik özelliklerinin geliştiği 0-3 yaş gibi önemli bir süreçte eğitimli ve uzman öğretmenlerin desteği ile öğrenerek büyümelerini hedeflediğimiz Kreş ve Gündüz Bakım Evi’miz, önemsediğimiz bir çalışmadır. Diğer bütün hizmetlerimizden üstün tuttuğumuz çocuklarımız ve gençlerimizin her yaşlarında yanında olmaya, onlar için proje üretmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz.”açıklamalarında bulundu.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Defne Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde temel yalıtım işlemlerinin tamamlandığını duyurarakçalışmaların hızla devam ettiği bilgisini verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER