Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE VOLEYBOL TAKIMI ŞAMPİYON

DEFNE VOLEYBOL TAKIMI ŞAMPİYON

Defne Gençlik ve Spor Kulübü erkek voleybol takımı, Bölgesel Lig Voleybol Gurup Müsabakalarından birinci olurken, 4-6 Mart’ta Kilis’te yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.
Geçtiğimiz hafta sonunda Antakya’da oynanan Bölgesel Lig Voleybol Gurup müsabakalarında aldığı net skorlarla şampiyon olan Defne erkek voleybol takımı, “Defne halkına verdiğimiz sözü yerine getirdik. Darısı Kilis finaline” dediler.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Gençlik Spor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Defne Belediye Meclis Üyesi Ayhan Mirioğlu, Defne Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özbay, Voleybol Sorumlusu Doğan Samsun ile çok sayıda Defneli’nin izlediği setleri kendi lehine çeviren Defne voleybol takımı, rakiplerini 3-0 skorla yenmeyi başardı.
Antakya Spor Salonunda oynanan Bölgesel Lig Voleybol Gurup müsabakalarında aldıkları sonuçtan dolayı sporcularını kutlayan Antrenör Levent Berber, aynı sonucu Kilis’te almaya kararlı olduklarını söyledi.
Kulüp Başkanı Ayhan Mirioğlu, kız takımının şampiyonluğu kılpayı kaçırdığını ifade ederken, erkek voleybol takımından Kilis’te de başarı beklediklerini belirterek, “Defneli gençlerimize yürekten kutluyorum. Bu konuda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. İbrahim Yaman başta olmak üzere, bizi destekleyen halkımıza ve takımlarımıza sponsorluk yapan JAD İnşaat Sahibi Hikmet Aydın’a teşekkür ederiz. Gençlerimizin yüzümüzü güldüren sonucu, hepimizin ortak sevinci ve ortak başarısıdır” dedi.
Hedeflerinin öncelikle Defne’yi en iyi şekilde temsil etmek edip başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını belirten Kulüp Başkanı Ayhan Mirioğlu, maçtan sonra şampiyon olan takımı kutlayıp tebrik eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya da teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER