Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDefne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen İstifa Etti

Defne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen İstifa Etti

Hatayda Defne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen, AKP İl Başkanlığı‘na istifa dilekçesini verdi.

Defne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen İstifa Etti

Türkmen’in il başkanlığına verdiği  istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

“3 Mart 2018 tarihinden beri gururla sürdürdüğüm Defne İlçe Başkanlığı görevimden yönetimim ile birlikte, İl Başkanımızın talimatı ile istifa ediyorum.

Defne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen İstifa Öncesi Helallik İstedi


Bugüne kadar 1 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği,1 Belediye Başkanlığı seçimi geçirdik. 24 Haziran seçimlerinde 15 ilçe içerisinde oyunu arttırabilen tek ilçe olmanın ve bu artan oylar sayesinde 5. Milletvekilimizi çıkarmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Belediye seçimlerinde ise yine oylarımızı bir önceki belediye seçimlerine göre 2’ye katladık. Yol arkadaşlarım ile birlikte görevimizi en iyi şekilde yapmanın huzurunu yaşamaktayız. Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Mahalle Temsilcilerimize her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımıza ve Defne Halkına da bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Herkesten helallik diliyor ve şahsımın bir hakkı varsa sonuna kadar helal ediyorum.

Defne AK Parti İlçe Başkanı Kenan Türkmen: “Benim Sevdam AKP ve RTE’dir”


Bugüne kadar layıkıyla iş yapma ve insanlara yardımcı olma mücadelesi verdik. Bundan sonrada gücümün yettiği kadar milletime hizmetkâr olma mücadelesinde olacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Benim sevdam AK Parti ve Recep Tayyip ERDOĞAN’dır.”

Etiketler:  hatay, hatay haber, defne, defne haber, AKP, AKP istifa

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER