Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDefne’de Aracı Uçuruma Yuvarlanan Kadının Çocuğunu Boğarak Öldürdüğü İddiası

Defne’de Aracı Uçuruma Yuvarlanan Kadının Çocuğunu Boğarak Öldürdüğü İddiası

Hatay‘ın Defne ilçesinde meydana gelen ve sırrı hala çözülemeyen olayda şok iddia ortaya atıldı. Aracı 150 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan Gökben O.’nun, 2 yaşındaki oğlu Efe evde ölü bulunmuştu. Gökben O.’nun önce oğlunu boğarak öldürdüğü daha sonra intihar ettiği öne sürüldü.

Defne’de Aracı Uçuruma Yuvarlanan Kadının Çocuğunu Boğarak Öldürdüğü İddiası

Defne’de Aracı Uçurumdan Yuvarlanan Kadının Oğlu Evde Ölü Bulundu

Eşinin kaza yaptığını öğrenen baba Mehmet Ö. oğlunun araçta olmadığını görünce aramak için evlerine gittiğinde 2 yaşındaki çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı.

Defne’de Aracı Uçuruma Yuvarlanan Kadının Çocuğunu Boğarak Öldürdüğü İddiası

Kaza yerinden Hatay Defne Subaşı Mahallesindeki evlerine giden Mehmet Ö.çocuklarının yatakta hareketsiz yattığını görünce 112 ekiplerini çağırdı.Ancak ekiplerin gelmesiyele çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze otopsi için üniversite hastanesine götürüldü ve bugün Zülüflühan Mahallesi’nde toprağa verildi.

Hatay Devlet Hastanesi’ne Kaldırılan Kadından Şok İtiraf

Hatay Devlet Hastanesi’ne kazadan sonra kaldırılan ve bir süre kapalı kalan bilinci açılan annenin, ilk ifadesinde oğlunu boğarak öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Tedavisi süren genç kadının bir süredir ailevi problemler yaşadığını, oğlunu öldürdükten sonra da otomobiliyle uçurumun kenarına gidip, intihar girişiminde bulunduğunu anlattığı öne sürüldü. Annenin, taburcu edildikten sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER