Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE’DE COŞKULU CUMHURİYET ETKİNLİĞİ

DEFNE’DE COŞKULU CUMHURİYET ETKİNLİĞİ

Defne Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği;  Cumhuriyetin 95.yılı münasebetiyle Cumhuriyet Balosu düzenledi.

Akdeniz Mahallesi Defne Evi’nde gerçekleşen etkinliğine; CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP İl ve İlçe Yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Hatay Şube Başkanı Doç.Dr Kezban Kuran ve Dernek Üyeleri, Hatay Meslek Edindirme Derneği, Eğitim İş Sendikası, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YAMAN: “CUMHURİYET’İN NEFERİ OLABİLMEK BİR ŞEREFTİR”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman böylesi özel ve anlamlı bir günde Defne halkı ile bir arada olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek: “İnanıyorum ki; inatla ve kararlılıkla bu bayramları böylesine coşkulu ve inançlı bir şekilde kutlamaya devam ettiğimiz sürece; bütün tuzaklar, itibarsızlaştırmalar ve cumhuriyetin temeline konulmak istenilen dinamitler boşa çıkacaktır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli eserleri saydığı Cumhuriyet’in ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olabilmek göğsümüze takacağımız en güzel madalya olacaktır.Cumhuriyet’i, değerlerini ve Atatürk’ün bize emanet ettiği bu ülkeyi en güzel şekilde korumaya devam edeceğiz.”açıklamalarında bulundu.

KURAN: “ATATÜRK MANEVİ VARLIĞINI SÜRDÜREN TEK LİDERDİR”

Defne Belediyesi – ADD işbirliği ile düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda bir konuşma yapan ADD Hatay Şube Başkanı Doç. Dr. Kezban Kuran; Belediye Başkanı olduğundan bu yana kendilerine Atatürkçü kimliği ile her zaman destek veren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a teşekkür ettiği konuşmasında şu cümlelere yer verdi.

“Cumhuriyet’in 95.yıl dönümünde Cumhuriyet’i, cumhuriyet sevdalıları ile kutluyor olmaktan ötürü gurur duyuyoruz. Türk ulusu için değil tüm insanlık için bir onur simgesi olarak tanımlanan, ulusumuz için gerçek bir aydınlanma öncüsü; bağımsızlık, barış, özgürlük, mutluluk ve hukuka saygı gibi evrensel değerleri kişiliğinde bütünlemiş yüce Atatürk; 21. yüzyılda da manevi varlığını sürdüren tek liderdir. En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti; her yönüyle ileriye dönük, temelinde ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık kavramları olan, büyük birtoplumsal değişim, dönüşüm ve gelişim projesidir.Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsın Cumhuriyet, daima var olacaksın.”

GÜZELMANSUR: “ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR ”

Defne Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ne böylesi güzel ve coşkulu bir etkinliğe ev sahipliği yaptıkları için teşekkür eden CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur: “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir milletvekili olarak Cumhuriyeti korumak ve bu emaneti, bu bayrağı daha da ileriye taşımak için elimden gelen her türlü çabayı sarf eden bir nefer olmaya devam edeceğim. Gün birlik olma günüdür. Bizim ortak paydamız Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyetidir. “ifadelerine yer verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları ve vatandaşlarında katılımıyla hep bir ağızdan Andımız’ın okunduğu etkinlik, müzik dinletisi eşliğinde yoğun ilgi ve katılım ile sona erdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER