Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneDefne'de Engelliler Günü Coşkuyla Kutlandı

Defne’de Engelliler Günü Coşkuyla Kutlandı

Hatay Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli , Maria Plaza Cafe’ de düzenlenen etkinlikte engelsiz yurttaşları yalnız bırakmadı.
Defne Engelliler ve Gönüller Derneği (Defne-DER) Başkanı Fırat Yılmaz ve dernek üyeleri gönlünde engelsiz yaşamı hissedenlerle bir araya gelerek ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yaptıkları etkinlikle farkındalık yarattılar.

“Bir gün değil hayatın her günüde birlikte olacağız”

Düzenlenen programa katılan DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte değerli dostlarımızla yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların önündeki olumsuzlukları kaldırmak için bir gün değil hayatın her günüde birlikte olacaklarını dile getirdi.

“Engelsiz yurttaşlarımızın sorunları hepimizin sorunudur”

Hüzmeli, Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade ederek; “Engelli insanları anlayabilmek açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çünkü Engelli kardeşlerimizin gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar hepimizin sorunudur. Bu gün gerek sosyal yaşamda gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli engeller ile karşılaşan engelli bireylerin farkına vararak onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız lazım.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER