Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE’DE MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU AİLELER

DEFNE’DE MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU AİLELER

 

Defne Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere yönelik kurduğu Defne Gençlik Kültür ve Sanat Evi; Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İngilizce, Resim, Karikatür, Drama, Satranç, Kil-Seramik, Bağlama ve Gitar’dan oluşmak üzere toplamda 11 ayrı dalda açtığı kurslarla Defnelilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Çocukların ve gençlerin yaz döneminde boş zamanlarını verimli kullanabilecekleri, yeni döneme hazırlık yapıp, müzik ve sanattan faydalanabilecekleri;  aile evi sıcaklığında bir kültür merkezi haline gelen Defne Gençlik Kültür ve Sanat Evi, 5000’i aşkın çocuğa ev sahipliği yapıyor.

“KİL-SERAMİK KURSUNA YOĞUN İLGİ”

Yaz aylarında Gençlik Kültür ve Sanat Evi’nin bahçesinde ders gören çocuklar; sanatı açık havada öğrenmenin keyfini çıkarıyor.

Küçük yaş grubunun el ve parmak koordinasyonunu sağlamada etkili bir ders olan Kil Seramik kursuna oldukça yoğun ilgi gösteren çocuklar, Resim Öğretmeni Ali Karasu eğitmenliğinde kil sanatının inceliklerini öğreniyor.

Defneli çocukların sürekli olarak vakit geçirdikleri Gençlik Kültür ve Sanat Evi;  bahçesinde kitap okuyan ebeveynlere de ev sahipliği yapıyor.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER