Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneDefne'de Yerel Yönetim Çalıştayı

Defne’de Yerel Yönetim Çalıştayı

Defne Biziz, Biz Defne’yiz! Yerel Yönetim Çalıştayı 9-10 Aralık’ta Gerçekleşecek

Harbiye Sosyalist Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (HASYAD) düzenlenecek olan yerel yönetim çalıştayı için geri sayım başladı. 9-10 Aralık tarihlerinde saat 10.00-18.00 arasında yapılacak olan çalıştay, geniş bir katılımcı yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Çalıştayın konukları arasında; TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Emep Genel Başkanı Selma Gürkan, Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Töp Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca, Halkevleri MYK Üyesi L. Sevinç Hocaoğlu, Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Sol Parti MYK Üyesi Alper Taş yer alacak.

Yerel yönetimdeki modellerin, kent ve imar konularının, tarım, ekoloji ve çevre ile üretim, istihdam, eğitim, sağlık, hukuk, kadın ve LGBTİ+ hakları, kültür, sanat, dil ve tarih atölyelerinin oluşturulacağı çalıştayda, katılımcılar bu önemli konularda deneyimlerini ve bilgi birikimlerini paylaşacaklar. Etkinlik, bilgi alışverişi ve fikir paylaşımına önemli bir platform oluşturacak.

Katılımcılar, çalıştay boyunca yerel yönetimdeki başarı öykülerini ve geleceğe yönelik projelerini sunarak, karşılıklı etkileşim içinde olacaklar. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve toplumsal gelişim için önemli adımların atılacağı bu çalıştayın, yerel yönetim anlayışı ve uygulamalarına yeni bir vizyon kazandırması bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER