Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNELİ ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINA COŞKUYLA VEDA ETTİ

DEFNELİ ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINA COŞKUYLA VEDA ETTİ


Defne Belediyesi, çocuklara karne hediyesi olarak açtığı yaz kurslarını, coşkulu geçen sertifika töreni ve çocuk şenliği ile noktaladı.
Dursunlu Futbol Sahası’nda gerçekleşen etkinliğe Defne Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Defne Belediye Başkanı Op Dr.İbrahim Yaman, futbol ve yüzme kurslarını tamamlayan toplamda 650 öğrenciye sertifikalarını verdi.
YAMAN: “YAPTIĞIMIZ EN DEĞERLİ İŞ ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEMEDİR”
Çocukların mutluluğuna ortak olan ve onlarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Yaman, yaptığı konuşmasında: “ Yaz Kurslarımızı oluştururken öncelikli amacımız, çocuklarımızın tatillerini olumlu yönlerde değerlendirmeleri ve sportif aktiviteleri hobi edinmelerini sağlamaktı. 2 ay süren futbol ve yüzme kurslarımız ile eğlenirken öğrenen çocuklarımızı mutlu etmenin gururunu yaşıyoruz. Geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme, yaptığımız en değerli işin bu olduğunu bize her zaman hatırlatmaktadır. 650 öğrencimize; başarı ile tamamladıkları futbol ve yüzme sertifikalarını verdik. Çocuklarını kurslara getirip götüren velilerimize de çabalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Gelecek yaza tekrar başlayacak olan yaz kurslarımız ile Defneli çocuklarımız eğlenmeye ve öğrenmeye devam edeceklerdir. Mahalle mahalle gerçekleştirdiğimiz Çocuk Şenliklerimiz ile yaz kurslarımıza coşkuyla veda ediyoruz. Çocuklarımız için projelerimiz, hizmetlerimiz her zaman sürecektir. “ sözlerine yer verdi.
Gerçekleşen sertifika töreninin ardından Çocuk Şenliği’nin start aldığı etkinlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar; tatillerinin, yaz kursları ve çocuk şenlikleriyle dolu dolu geçmesine olanak tanıyan Başkan Yaman’a teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER