Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDEFNELİ VOLEYBOLCULARDAN BELEDİYE'YE ZİYARET

DEFNELİ VOLEYBOLCULARDAN BELEDİYE’YE ZİYARET

3. Lig Voleybol terfi Müsabakalarına katılma hakkını kazanan Defne Gençlik ve Spor Kulübü erkek voleybol takımı, Defne Belediye Başkan Vekili Mahmut Kuş’u ziyaret edip, 4-6 Mart’ta Kilis’te yapılacak final karşılaşması hakkında bilgi verdi.
Takım Menejeri Naci Jöntürk’le birlikte Defne Belediye Başkan Vekili Mahmut Kuş’a nezaket ziyaretinde bulunan Defne voleybol takımından bir grup, Kilis’ten şampiyon olarak döneceklerinin sözünü verdi.
Bölgesel Lig Voleybol Grup Müsabakasında elde edilen başarıdan son derece mutlu olduklarını belirten Başkan Vekili Kuş, “Elde ettiğiniz başarı Hatay adına bir başarı ve gururdur. Bu başarınızın Kilis’te de devam edeceği inancını taşıyorum. Takımda yer alan tüm sporcularımızı ayrı ayrı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
4-6 Mart tarihlerinde Kilis’te yapılacak 3. Lig terfi müsabakalarına Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay illerinden 4 takımın yer alacağını belirten Takım Kaptanı Naim Altındağ, “Defne Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımı olarak, ilk karşılaştığımız müsabakadan bu yana takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Antakya’daki uyumlu ve kararlı ekip ruhumuzu, Kilis’te de sergileyip, Kilis’ten şampiyon olarak dönmeye kararlıyız” dedi.
Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz’ü de ziyaret eden Defne Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, “Hatay’ı temsil edecek takımımız başta ilimizi ve dolayısıyla Defne’yi en iyi şekilde temsil edip, başarılı sonuçlar alacaktır” denilerek, başarının devamı için takıma gerekli desteğin verilmesini de kaydettiler.
Spora ve sporculara destek veren Defne Belediyesi olarak, başarı elde eden takımlara gerekli desteğin verileceğini ifade eden Başkan Vekili Mahmut Kuş, Başkan Yardımcısı Derya Altunay’la birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER