Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDEFNE'NİN ADINA YAKIŞIR BİR ŞAMPİYONLUK

DEFNE’NİN ADINA YAKIŞIR BİR ŞAMPİYONLUK

Hatay Amatör Küme Süper Liginde şampiyon olan Defne 2013spor’u başarısından dolayı kutlayan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, en çok spor kulübü ve sporcusu olma özelliği ile ön plana çıkan Defne ilçesine spor tesisi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
Defne-Odabaşı karşılaşmasını izlemek, Defne2013spor futbolcularının sevincine ortak olmak amacıyla kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, “Elde edilen şampiyonluk, Defne’ye yakışır bir sonuçtur. Gençlerimizin bu anlamlı ve başarılı sevincini paylaşmaktan son derece mutluyum. Gençlerimizin elde ettiği başarının devamını, Türkiye’de ses getirecek bir duruma taşıyacaklarına inanıyorum. Bu yönüyle, büyük bir kararlılıkla emin adımlarla yoluna devam eden Defne2013spor’un BAL ligine yükselmesi bir hedeftir. Bu hedef için bize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz gençlerini sağlıklı bir geleceğe taşımak başlıca görevimizdir. İlçemizdeki iki spor tesisimizde çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zamanda spor kulüplerimizin hizmetine sunmayı amaçlamaktayız” ifadesini kullandı.
Defne2013spor Kulübü Başkanı Oktay Küçükdüveyki’ye çiçek sunarak kutlayan Başkan Yaman, Kulüp yöneticileri Yılmaz Gülbahar, Suat Özgül, Reşat Ceylan, Riyat Boz ile Erkan Mansuroğlu’nu da kutladı. Defne Belediye Meclis Üyesi Tuncay Mengüllüoğlu’nun da hazır bulunduğu maçta Başkan Yaman, “Başarıda emeği olan herkesi gönülden kutluyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER