Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE’NİN DUYARLI GENÇLERİ ALKIŞ TOPLADI

DEFNE’NİN DUYARLI GENÇLERİ ALKIŞ TOPLADI

Defneli Gençler, vatandaşların uğrak yerleri Hidro Atatürk Park ve Döver Seyir Terası’nda temizlik konusunda farkındalık yarattı.

Defne Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene revize edilerek yeniden halkın hizmetine açılan HidroAtatürk Park ve vatandaşların sıklıkla zaman geçirdiği Döver Seyir Terası’nın temiz tutulması konusunda ortak bir çalışmaya imza atan Defneli gençler, ağaçlara hayvan temalı afişler asarak oldukça farklı ve caydırıcı bir yönteme başvurdular.

Farklı farklı hayvanların aynı mesajı verdiği ve bir kaç dilde çevrilerek “Etrafınızda gördüğünüz çöpleri ben atmadım, Çünkü ben bir hayvanım.” yazılı afişler vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

VATANDAŞLAR SAHİP ÇIKIYOR

Defne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince “Temizlik Sizin Elinizde” yazılı çam ağacı temalı levhaların önünde fotoğraf çekilen ve temizlik çalışmaları konusunda Defne Belediyesi’ne katkı sağlamak istediklerini ifade eden gençler, Defne’nin yeşili,temizliği ve bakımında tüm vatandaşları sorumluluk almaya davet ettiler.

Defne Belediyesi yetkilileri Defne’yi sahiplenen ve temizlik konusunda farkındalık yaratarak destek olmaya çalışan gençlere teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER