Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“DELEGE TESPİTİ TEKELİNİZDE OLMASIN”

“DELEGE TESPİTİ TEKELİNİZDE OLMASIN”

İlçemizde yıllardır esnaflık yapan ve Cumhuriyet Halk Partisine yıllarca emeği geçen Can Işıldar, ilçede CHP yönetiminin tüzüğe aykırı hareket ederek delege seçimleri için usulsüz imza toplattıklarını bildirdi.

CHP İlçe örgütünün kapalı kapılar ardından hareket ederek usulsüz işlem yaptırdığına dikkat çeken açıklamasında Işıldar, “CHP ilçe örgütünce birilerine seçim delegesi yapıldığına dair imza attırıyorlar. Bu tutanaklarla bana da gelindi. Ben gelen şahsı kırmayarak, gelen şahsa inanarak mahallemdeki arkadaşlarla imza attık. Daha sonra yapılan işin yanlış ve birilerine hizmet edene bir iş olduğunu öğrendim.
Tüzüğe aykırı olan bu uygulamayı asla kabul etmiyoruz. Kapalı kapılar ardında gizli masa başında delege tespiti yapılamaz.
CHP’ye yakışanı yapın. Bu parti bu uygulamalar yüzünden kaybediyor. Üyeleri lütfen koyun gibi görmeyin. İlçe Başkanı ve Milletvekillerini göreve davet ediyorum. Delege tespiti tekelinizde olmasın. Seçim kimseden çekinmeden hürce yapılsın. Cumhuriyet Halk Partisini bu şekilde davranarak hedefe ulaştıramazsınız. Bu yanlıştan dönülmesi yönünde gereken işlemlerin yapılmasını bekliyor ve talep ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER