Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiDemet Akalın da Doğa Koleji Mağduru..Doğa Koleji Kimin? Doğa Koleji'nin Sahibi Kim?...

Demet Akalın da Doğa Koleji Mağduru..Doğa Koleji Kimin? Doğa Koleji’nin Sahibi Kim? Doğa Koleji Satılıyor Mu?

Demet Akalın‘ın Doğa Koleji isyanı. Doğa Koleji satılıyor mu? Satın alma teklifleri neler? Doğa Koleji’nde son gelişmeler… Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, durumla ilgili detaylı açıklama yapacaklarını belirtti.

Demet Akalın da Doğa Koleji Mağduru..Doğa Koleji Kimin? Doğa Koleji’nin Sahibi Kim? Doğa Koleji Satılıyor Mu?

Maddi sıkıntılı bir dönemden geçen Doğa Koleji, öğretmenlerin maaşlarını ödeyemez hale geldi. Doğa Koleji’ne ilişkin açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, durumla ilgili detaylı açıklama yapacaklarını belirtti.

Okulun lisanslı 49 kurucusu Doğa Koleji’ni satın almak için teklifte bulundu.

Uluer Grup Yüzde 60’ını Almak İstiyor

Uluer Grup ana merkeze ait 126 şubenin yüzde 60’ını satın almak istiyor ve geri kalan şubelerin diğer kuruculara ait olmasını talep ediyor. 49 şubenin yaklaşık 600 milyon lira gibi bir rakamı ödemeye hazır oldukları kaydedildi.

Doğa Koleji için Finansal Plan Oluşturuldu

Franchise sahipleri sorunu çözmek, geçmiş öğretmen maaşlarını ödemek ve gelecek yıl Eylül’e kadar maaşları ödeyebilmek adına bir finans planı oluşturdular.

Demet Akalın da Doğa Koleji Mağduru..Doğa Koleji Kimin? Doğa Koleji’nin Sahibi Kim? Doğa Koleji Satılıyor Mu?

Nevşehir Doğa Koleji’nin Franchise sahibi Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, “Biz bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Mağduriyetleri gidermek istiyoruz. Bu sorunu çözmek için elimizi taşın altına koyduk” dedi.

Doğa Koleji Mağdurlarını Ziya Selçuk Kabul Edecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün saat 16:00’da Doğa Koleji mağdurlarını kabul edecek.

Doğa Koleji Mağdurlarından Biri de Demet Akalın Oldu

Yaklaşık 80 bin öğrenciyi etkileyen bir mağduriyet yaratan bu krizden etkilenen isimler arasında Demet Akalın da etkilendi.

Kızı Hira’yı Doğa Koleji’ne yollayan ünlü şarkıcı, yaşanan krizin ardından sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımlardan bulundu, öğretmenlerin mağduriyetini dile getiren Akalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a da bir çağrıda bulundu.

Doğa Koleji’nin mağdurları kandırarak sürekli olarak yalan açıklamalar yapmasına sinirlenen Akalın, ”Bu saatte Doğa Kolejinden sms geliyor! İnanmayın diye! E doğrusunu açıkla da insanlar nasıl gelip gidiyor okula düşünmekten helak olduk be!” diyerek isyan etti.

Doğa Koleji Mağduru Öğretmenlerin Protestosuna Velilerden Destek

Doğa Koleji’nde aylardır maaş alamayan öğretmenler protesto eylemine başlamış ve derslere girmeme kararı almıştı. Mağdur öğretmenlere ise veliler sahip çıkmış, eylemlerinde destek olmuştu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER