Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDemirel Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Demirel Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Milli arada Hatayspor’un hocalık koltuğuna oturan ve pazar günü Sivasspor karşısında yeni takımının başında ilk maçına çıkacak olan Volkan Demirel, taraftarlara çağrıda bulundu.

Hatay camiasına mesaj gönderen Demirel; “Bir teknik adamı göreve getiriyorsanız 3-5 haftada göndermemelisiniz. Teknik adamların arkasında durulması lazım. Giresunspor örneği var geçen seneden. Sivas’tan sonra iç sahada oynadığımız ilk maçta Hatay’dan burada adeta bir şampiyonluk ortamı yaratmalarını istiyorum. Bize inansınlar ve ilk 6 haftayı unutsunlar. Bir an önce maç gelsin, oynayalım istiyorum. Eminim ki oyuncularım da ilk maçla birlikte sahada istediklerimi göstermeye başlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Hatayspor’la görüşmelerde bulunduğu süreçte kafasında soru işaretleri olduğunu belirten Volkan Demirel; “Hatayspor’a gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. İlk defa İstanbul’dan ve ailemden uzak kalacaktım. Ancak geldiğim andan beri herkes bana akrabasıymışım gibi davranıyor. Fenerbahçe’de çok sevgi ve saygı gördük ama buradaki insanların yaklaşımı biraz daha mutlu etti beni. Bize burada çok değer veriyorlar ve biz de inşallah onlara karşılık vereceğiz.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER