Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefne"Demokrasinin adresi sandıktır!"

“Demokrasinin adresi sandıktır!”

CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından görevden alınan CHP Defne eski İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, ilçe kongresi ve 2024 yerel seçimleri öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Demokrasinin adresi sandıktır!” dedi.
CHP Hatay İl Başkanlığı tarafından görevden antidemokratik yöntemlerle görevden alınmasına tepki gösteren CHP Defne eski İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız yaptığı açıklamada, “İlçemizde partimizin, bizim sebebi olmadığımız bir kaosa sürüklendiğini kaygı ile izliyoruz. Görevden alınmamız sürecimde detaylı olarak açıkladığımız durum, tüm vehametiyle sorunlar yumağına dönüşmüştür. Öngördüğümüz üzere delege tespitini sağlıklı yaptırmayacağımız iftirası ile görevden alınmamızı sağlayan siyaset aktörlerinin, kapalı kapılar arkasında tüzüğe aykırı ve antidemokratik yöntemlerle delegeleri tespit etmeye çalıştıklarını ve bu çabaların gruplar arası mücadeleleri had safhaya ulaştırdığını duyuyoruz. Kimin kimi tasfiye etmeye çalıştığı, kimin kimi güçlendirmeye çalıştığı belli olmayan bu ağır kaostan çıkmanın tek yolu yine demokrasidir.” dedi.

SEÇİMLER ŞEFFAF VE TARAFSIZ OLARAK YAPILSIN!

Parti içi çekişmelerin partiyi gitgide güçsüzleştireceğini ve başarısızlığa sürükleyeceğini belirten CHP Defne eski İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Ancak buna rağmen halkın iradesini kendi tahakkümleri altına almaya yönelik girişimlerde bulunan bazı odakların kendi eş dost ve akrabalarını yazacakları delege listeleri ile yine kendilerini seçtirme girişimlerini dikkatle takip etmekteyiz. Bu yöntemlere tevessül eden iradeye, bu girişimin toplum nezdinde ağır bedellere ve yerel seçimlerde alacağımız ağır sonuçlara sebep olacağını hatırlatmak istiyoruz. Kişisel hırs, parti içi iktidar kavgası ve çekişmelerin bizleri gitgide dahada güçsüzleştireceği ve başarısızlığa sürükleyeceği ortadadır. Partinin tüm dinamiklerini ilçemizdeki delege seçimlerinin şeffaf ve tarafsız olarak yapılmasına destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

SİZ VAROLDUĞUNUZ SÜRECE, BİZ YOK OLMAYACAĞIZ!

Halkın teveccühünün mücadelenin gücünü belirleyeceğini belirten CHP Defne eski İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Bizler dün olduğu gibi bugün de yarın da önce halkımızın menfaati sonra partimizin itibarı için kendi hırs ve şahsi çıkarlarımızdan arınmış vaziyette can siperane mücadelelemize devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü mücadelemizin gücünü ve sınırını belirleyecektir. Siz var olduğunuz sürece, biz yok olmayacağız.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER