Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDev Türk Bayrağı ile ‘BELEN’ yazısı bölgeye yakıştı…

Dev Türk Bayrağı ile ‘BELEN’ yazısı bölgeye yakıştı…


Belen Şehitler Abidesi mevkiinde yaptırılan “Seyir Terası” otopark alanında dev bayrağın önünde dev harflerden oluşan “BELEN “ yazısı yerleştirildi.

Belen Kaymakamlığınca yürütülen DOĞAKA tarafından finanse edilen “Seyr-i Belen Yürü ve Dinlen” projesi kapsamında,Belen Şehitler Abidesi Mevkiine yaptırılan ‘BELEN’ yazısının 7 metre uzunluğunda, 1.50 metre yüksekliğinde olduğunu söyleyen Proje Koordinatörü Yeliz Sevim ,B harfinin kaymakamlık logosundan ilham alınarak yapıldığını, yazının bölgeye yeni bir görüntü kazandırdığını ifade etti.

Günümüzde revaçta olan kent tanıtım yazılarının artık Belen Seyir Teras’ında da olduğunu belirten Belen Kaymakam’ı Abdulaziz Aydın; “Türk bayrağının önünde yerleştirilen BELEN yazısı bölgeye gelen ziyaretçilerin uğrak yeri olacak.Seyir Terasına gelen ziyaretçilerin doğa ve deniz manzarası ile birleşen bu muhteşem manzara karşısında , fotoğraf çektirerek, güzel anılar oluşturabilecekler. “BELEN” yazımızın ilçeye ve Belen halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER