Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya"DEVA Parkta" etkinliği düzenlendi

“DEVA Parkta” etkinliği düzenlendi

18-23 Temmuz tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm DEVA teşkilatlarının eş zamanlı olarak düzenlemiş olduğu “Deva Parkta” etkinliği, Antakya ilçesinde de İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve İl, İlçe Başkan Yardımcılarının katılımı ile farklı tarihlerde Atatürk ve Vali Ürgen Parkı’nda gerçekleştirildi.


“Deva Parkta” etkinliğinde vatandaşlara ülkenin halihazırdaki durumunu, DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini ve partinin eylem planlarını anlatan broşürler takdim edildi.

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, vatandaşlarla yapmış olduğu görüşmeler sonucu şunları aktardı:

Türkiye’ye Deva olma yolunda “Seçimden Önce Son Yaz” şiarıyla durmadan yorulmadan çalışmaya deva’m ediyoruz. Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanlığı olarak Atatürk ve Vali Ürgen Parkı’nda vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ilettik; sorunları dinledik. Çözüm önerilerimizi anlattık. Türkiye’ye DEVA olmak için sahadayız. Yorulmuş, yıpranmış, geleceğe dair bir vizyonu ve hayali kalmamış bu iktidarın değişmesi gerekmektedir. Kimse umutsuzluğa kapılmasın; mahzun olmasın. Biz inanıyoruz ki umut biziz. Umut, DEVA Partimizdir. Program dahilinde sahada vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğiz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER