Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı: “1.sınıf ekonomi, 1.sınıf özgürlükler, 1....

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı: “1.sınıf ekonomi, 1.sınıf özgürlükler, 1. sınıf demokrasi ve 1. sınıf hukuk devleti için kocaman adım attık”

Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, partinin kuruluşunun 1. yılını sahada vatandaşlarla birlikte kutluyor.

 Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, partinin kuruluşunun 1. yılını sahada vatandaşlarla birlikte kutluyor.

Milletin Derdine

İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Hocamoğlu, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Antakya Sebze Hali esnafını ziyaret eden Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

ÇAKILI:” ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

Başkan Çakılı ziyaretlerle ilgili açıklamasında, “Ziyaretimizde bizlerden ilgi ve alakasını eksik etmeyen Mustafa Bal’a teşekkür ederiz. Deva partisi 1. Kuruluş yıldönümünü sahada vatandaşlarla kutluyor dedi. Partilerinin bundan bir yıl önce, birinci sınıf ekonomi, birinci sınıf özgürlükler, birinci sınıf demokrasi ve birinci sınıf hukuk ilkeleriyle kurulduğunu söyleyen Çakılı, “Bundan tam bir yıl önce 1.sınıf ekonomi, 1.sınıf özgürlükler, 1. sınıf demokrasi ve 1. sınıf hukuk devleti için kocaman adım attık” dedi.

Milletin Derdine

“Varlıklı, özgür, adil, ve saygın bir Türkiye için büyük bir adım zamanı, zaman demokrasi ve atılım zamanı” diyen Başkan Çakılı, “Fakirlik kaderimiz değil dedik, geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin, desteksiz bırakılan esnafın, ay sonunu getiremeyen emeklinin, umudunu yitiren işsizin, yıllarca okuyup çalışma hayatına atılamayan gençlerin, maliyet artışıyla boğuşan üreticinin sesi olmaya çalıştık. Bugün 1 yaşındayız. Ülkemiz için, geleceğimiz için, 20 yıllık metal yorgunluğunun bitmesi için, siyaseti meslek edinen kişilerin artık inzivaya çekilmesi için, Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde çalıştık ve durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER