Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayDevlet Hastanesinin inşaatı sürüyor

Devlet Hastanesinin inşaatı sürüyor

Pazar günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan Defne Devlet Hastanesi’nin poliklinikler dışında herhangi bir hizmet vermediği, inşaatının sürdüğü ortaya çıktı.

24 Mart’ta temeli atılan ve 300 yataklı, 11 ameliyathanesi olan hastanede poliklinik hizmetinin de sadece ‘reçete yazmak’ olarak verildiği anlaşıldı.

Sağlık ocağı hizmeti veriyor

Hatay Tabip Odası’nın halktv.com.tr ile paylaştığı görüntülerde poliklinik alanı dışında hastanenin her yerinin inşaat olduğu görülüyor. Hatay Tabip Odası halktv.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Laboratuvar, bile kurulmamış. Röntgen de yok. Makineler, cihazlar var ama çalışmıyor. Acil hizmeti yok. Sağlık ocağı gibi çalışıyor. Vatandaş gelip reçete yazdırıp gidiyor” dedi.

Sistemde görünmüyor

Öte yandan, Defne Devlet Hastanesi henüz resmi kayıtlarda da görünmüyor. Hastane ne 182’den ne de Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) kayıtlı değil. Bu nedenle hastanede genel cerrahi, dahiliye gibi herhangi bir uzmandan ya da hastanenin herhangi bir bölümünden randevu alınamıyor. Hastanenin telefon numarası dahi yok.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER