Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolDGC Siyasi Partileri Ziyaret Etti

DGC Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti önceki gün siyasi parti ilçe başkanlıklarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarete; Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ile Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer ve Partilerin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu; ”Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve tam bağımsızlığı ile toplumun refah ve mutluluğu için çalışan tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurulduğumuz günden beri olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde olmaya, ilçemizin acil çözüm bekleyen sorunlarının bertarafı için ortak mücadele etmeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Açıklamalarını sürdüren İskenderoğlu; Cemiyetimizin kuruluşunun üzerinden geçen iki yıllık süre içerisinde siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ise toplumsal sorunların çözümü noktasında bu güne kadar her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. Bu gün yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız ziyaretlerde de oldukça verimli sonuçlar elde ederek belirli konularda müşterek hareket tarzı belirledik.” diye konuştu.

Kabul ve Ziyaretlere Değinen İskenderoğlu; ”Kabulleri ve nazik ev sahiplikleri için Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Gökhan Özer’e de doğum günü olması nedeniyle küçük bir kutlama yapıldı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER