Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberDijitalleşen Dünyadan İTSO da Geride Kalmadı

Dijitalleşen Dünyadan İTSO da Geride Kalmadı

Bir çok işlemin e-uygulama ortamlarına kavuşmasının ardından atağa geçen İskenderun Ticaret Odası, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile düzenlenen  ‘E-Uygulamalar ve Vergi yasalarındaki değişiklikler’ semineri düzenledi.  Seminere ilgi büyük oldu.

Dijitalleşen Dünyadan İTSO da Geride Kalmadı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım tarafından yapılan seminerin açılış konuşmasında, “Meslek mensupları olarak mevzuatlarda sürekli uygulamalar, gelişmeler ve yenilikler karşımıza çıkmaktadır. Neredeyse iş hayatımız e-uygulamalarla geçmektedir. Bizler de oda olarak bu konunun bilincini üyelerimize ve sizlere anlatmak, son gelişmeleri sizlere en yetkili kişilerin anlatımıyla sunmak ve merak ettiğiniz konuları burada aydınlatmak üzere toplandık. Seminerimizin meslek mensuplarımız için verimle geçmesini temenni ediyorum” ifadesi kaydedildi.

Dijitalleşen Dünyadan İTSO da Geride Kalmadı

TÜRMOB, E-Uygulamalara Geçiş Sürecini Anlattı

TÜRMOB eğitmeni  Halim Bursalı, seminere konuşmacı olarak katıldı. Bursalı, sine vizyon destekli olarak katılımcılara  ‘E-Uygulamalar ve vergi yasalarındaki Değişiklik’ konusunda detaylı bilgiler aktardı.

Dijitalleşen Dünyadan İTSO da Geride Kalmadı

Bursalı, e-fatura, e-arşiv (portal), e-gider pusulası, e-smm, e-müstahsil makbuzu, e-bilet, e-defter, zaman damgası, e-uygulamalara geçişte yeni kriterler ve süreler ve müracaat süreçlerini katılımcılara anlattı.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına  Genel sekreter İbrahim Kaynar TÜRMOB  eğitmeni Halim Bursalı’ya seminer sonrasında günün anısına plaket takdim etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER