Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiDiyarbakır Belediye Başkanı Yerine Kayyum Olarak Atanan Vali, AKP Toplantısına Başkanlık Etti

Diyarbakır Belediye Başkanı Yerine Kayyum Olarak Atanan Vali, AKP Toplantısına Başkanlık Etti

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu görevden alınan HDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı yerine kayyum olarak atandı. Vali Güzeloğlu’nun AKP teşkilatlarının video konferans ile gerçekleştirdiği toplantıya başkanlık etmesi büyük yankı uyandırdı.

Diyarbakır Belediye Başkanı Yerine Kayyum Olarak Atanan Vali, AKP Toplantısına Başkanlık Etti

Vali Güzeloğlu’nun AKP Teşkilatlarına Başkanlık Ettiği Toplantı Duyuruldu

Toplantı büyükşehir belediyesinin resmi Twitter hesabından duyurulurken, “Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak ve İlçe Başkanlarının da katılımıyla düzenlenen video konferans görüşmesine başkanlık etti” ifadeleri kullanıldı.

Toplantının İçeriği Hakkında Bilgi Verilmedi

Telekonferans yöntemiyle yapılan görüşmeyi Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ömer Serdar Budak’la birlikte yönetti. Vali Güzeloğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, AKP Diyarbakır ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı da katıldı.Toplantıya ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden ihraç edilen HDP’li Zeyyat Ceylan yerine atanan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı. Toplantının içeriği ile ilgili bilgi verilmedi.

etiketler: diyarbakır, diyarbakır haber, akp, akp haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER