Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolDiyetisyen Soylu Beslenme Ofisini Açtı

Diyetisyen Soylu Beslenme Ofisini Açtı

Diyetisyen Kübra Soylu Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesi Hal Arkası Yazganlar İşhanı’nın 4. katındaki Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Ofisinin açılışını geçtiğimiz cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Açılışa; Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, 22. Dönem Milletvekili İsmail Soylu, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı M. Burak İzgi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem, Dörtyol Belediye eski Başkanı Bilgehan Aksoy, çok sayıda seçkin davetli ve aile yakınları katıldı.

Kübra Soylu bir teşekkür konuşması yaparak; ”Başta ailem olmak üzere bu günlere ulaşmamda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek açılışına katılan bütün konuklarına’da ayrıca teşekkür etti.

Kübra Soylu kimdir?

Kübra Soylu 1999 yılında Emine ve Nuh Soylu’nun 2. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Kara Hasan Paşa, lise eğitimini Dörtyol Anadolu Öğretmen Okulunda tamamladıktan sonra 2017 yılında Yüksek İhtisas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü kazandı. 2021 yılında lisans eğitiminden mezun oldu. Eğitim stajını Gülhane Askeri Tıp Akademisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ankara Liv Hospital hastanelerinde yaptı. Kariyerine serbest diyetisyen olarak Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesi Hal Arkası Yazganlar İşhanı’nın 4. Katındaki ofisinde devam edecek. Kübra Soylu’ya 0541 894 70 66 nolu telefondan ulaşılabilir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER