Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimDiziler ve sosyal medya aracılığı ile aileler yok oluyor

Diziler ve sosyal medya aracılığı ile aileler yok oluyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hatay Şubesinin düzenlediği “Şuur Dersleri” Sohbetlerine bu hafta konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Yazar Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “Peygamberimiz ve Aile” konusunu anlattı.

İslam, aile müessesine büyük önem verir diyen Çalışkan, “Aile aslıdan küçük bir dünyadır, dünyada büyük bir ailedir. Muhittin Arabi “En üstün Sadaka-i Cariye; evliliğe vesile olmaktır” demiştir. Ancak bugün evliliği ayakta tutmak çok zor duruma geldi” dedi.

Milli ve manevi değerleri tahrip edecek ne varsa hayatımıza girdi diyen Çalışkan “Aile kurum perişan oldu. Evlilikler bitmeye, boşanma oranları önüne geçilmez bir hale geldi. Dindarlar faize alıştırıldı. Eğitim yap-boza döndü. Ahlaksızlıklar kitaplarda yer almaya devam etti. Okullar film sahnelerine döndü. Ülkede eş cinselliğin önü açıldı. TV dizileri tahrip eden yayınlar ile genç nesli bozdu. Sabah kuşakları, yarışma programlarında kadın kullanılarak reyting rekorları kırdı. TV diziler ve sosyal medya aracılığı ile aileler yok oluyor. Çıplaklık ve tam manasıyla örtmeyen tesettür moda adı altında özendiriliyor. Otomobil reklamlarında bile kadın oynatılıyor” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER