Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayDoç Dr. Savaş`tan Hataylılara Teşekkür

Doç Dr. Savaş`tan Hataylılara Teşekkür

Geçmiş dönem Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir dönem Antakya (İl) belediye başkanlığı, 2 dönem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi yaptığı toplam 15 yılda kendisine inanan ve birlikte yürüyen Hataylılara teşekkür etti.
Savaş, yaptığı açıklamada; “Değerli hemşehrilerim ve sevgili Hatay sevdalıları, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Hatay’ınızda bir dönem (Antakya) İl Belediye Başkanlığı ve iki dönem Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini büyük bir onur ve görev bilinciyle yerine getirdim.
Önce huzur şiarıyla yola çıktığım bu yolda Hatay’ımızın her noktasına hizmet etme gayreti içinde oldum. Şehrimizi daha güçlü, daha yaşanabilir kılmak ve sadece ulusal değil, uluslararası düzeyde hakettiği yere ulaştırmak için büyük bir kararlılıkla durmadan çalıştım.
Bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşunu gerçekleştirdik, bir çok önemli alt ve üst yapıyı ve bir çok projeyi hayata geçirdik. Spordan kültürüne, tarımsal zenginlikten endüstriel değerlerine, medeniyet birikiminden tarihine ve insanına sahip çıkarak bütüncül kalkınmayı hedefledim. Yolum daima Atatürk felsefesi ve bilimin aydınlattığı yol oldu.
Başarılarımızda emeği geçen başta kıymetli Hataylı hemşehrilerim olmak üzere, bana inanan ve bu yolda benimle birlikte yürüyen herkese, kurumlara ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesileyle CHP önceki dönem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Merkez yöneticilerimize, önceki ve mevcut milletvekillerimize, tüm siyasi parti üyeleri ve seçmenlerine, CHP İl ve İlçe örgütlerine, parti emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her daim birlikteyiz. Sevgi ve saygılarımla.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER