Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDodan Konseri Gelirleriyle 50 Aileye Gıda Yardımı, 2 Öğrenciye Burs Verildi

Dodan Konseri Gelirleriyle 50 Aileye Gıda Yardımı, 2 Öğrenciye Burs Verildi

ByAslan Sanat Merkezi(BSM) ve Gümüşler Orkestrası iştiraki ile düzenlenen Dodan Konseri‘nin gelirleri ile 50 aileye gıda yardımı ve 2 öğrenciye burs verildi.

Dodan Konseri Gelirleriyle 50 Aileye Gıda Yardımı, 2 Öğrenciye Burs Verildi

BSM ve Gümüşler Orkestrası tarafından yapılan açıklamada “14 Mart’ta düzenlediğimiz Dodan konseri ile ilçemizde yardıma muhtaç 50 aileye gıda yardımı yapıldı. Ülkemizde ve dünyada etkisini gösteren corona virüsü hayatı olumsuz şekilde etkiliyor.

Birlik ve Beraberliğe Her Zamankinden Fazla İhtiyacımız Var”

Biz ByAslan ve Gümüşler Orkestra olarak ilçemizde yaşayan geçim sıkıntısı çeken 50 aileye Samandağ Belediyesi desteği ve Samandağ Kaymakamlığı koordinesinde gıda desteği yapma kararı aldık. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Birliğe beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacımız var.

Sanat bu ülkenin birleştirici gücüdür. Herkesim ile birlikte hareket etme, eğlencenin yanı sıra yardımseverliği de ön plana çıkarma arzusundayız.

Bu süreçte bize destek olan başta Samandağ Belediyesi’ne, Samandağlı iş insanlarına, esnaflara ve tüm halkımıza teşekkür ediyor, birlikteliğimizin ilelebet sürmesini temenni ediyoruz.“ sözleri kullanıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER