Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağDoğa İçin Dans Et Etkinliği Düzenlendi

Doğa İçin Dans Et Etkinliği Düzenlendi

Hatay Samandağ ilçesi Doğa İçin Dans Et Ekibi; öncelikli değişen iklim koşullarına ve doğal kaynakların korunmasına  dikkat çekmek için dans ettiler.

Türkiye’de farklı etkinlikler ve gösterilerde tanıtmak ve temsil etmektir dans ederek dikkat çekmek olduğunu belirten “Doğa için Dans et” ekibi  açıklamada bulundular.

“Doğa için Dans Et” ekibi, Samandağ ilçesindeki turizm alanlarında yaptıkları dans gösterileriyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptılar:

“2022 yılının ilk aylarında Hatay’ın Samandağ İlçesinde oluşturulan topluluğumuzun öncelikli amacı değişen iklim koşullarına ve doğal kaynakların korunmasına, dans ederek dikkat çekmek olup özelde Samandağ İlçesini, genelde de  ülkemizi farklı etkinlikler ve gösterilerde tanıtmak ve temsil etmektir.

Sosyal medyanın bilinçlenme konusunda bir zincir oluşturma ve aracı rolüne güvenen doğa için dans et ekibi sosyal medya hesaplarında da büyük ilgi gören prova videolarını bugüne değin keyifli bir şekilde kolajlayarak yayımladı. Ekibimiz kendini doğa için harekete geçirmek ve Samandağ’ın bu konuda öncü ve örnek ilçe olması adına Samandağ İlçesinin tarihi anlamda önemli noktaları olan Hıdırbey Musa Ağacı, St. Simon Manastırı, Batıayaz Klisesi, Titus Tüneli ve Kaya Mezarlıkları bölgelerinde tarihin ve doğanın huzuru, enerjisi eşliğinde video klibini çekti ve şimdi bu klibi bizlerle paylaşmanın heyecanına büründü.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER