Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberDoğaka Mali Destek Programı Açıldı

Doğaka Mali Destek Programı Açıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı Açılış Toplantısı Hatay’da gerçekleştirildi.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programına ilişkin Açılış Toplantısı, Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Hatay Vali Yrd Sn. Aydın TETİKOĞLU’nun başkanlığında yapılan toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve kamu kurumlarının diğer temsilcileri ile DOĞAKA Genel Sekreteri Sn. Onur YILDIZ ve DOĞAKA personeli katılmıştır.

DOĞAKA Genel Sekreteri Sn. Onur YILDIZ konuşmasında, DOĞAKA’nın bugüne kadar TR63 Bölgesi’nde verdiği hizmetlerden ve desteklerden bahsetmiş; 2010-2019 yılları arasında özel sektör ve kamu kesimine toplam 200 milyon TL’nin üzerinde desteğin sözleşmeye bağlandığını belirtmiştir. 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı ile de turizmin çeşitlendirilmesi ve turizm sektörünün ekonomik değerinin artırılmasına katkı sağlanacağını ifade etmiştir.

Hatay Vali Yrd Sn. Aydın TETİKOĞLU Ajansın sağladığı teknik ve mali destek programlarının öneminden ve ilan edilen 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programının Bölgeye sağlayacağı katkıları anlatmıştır. Destek programlarının hazırlık aşamasında emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri ve Ajansımız Yönetim Kurulu ile personeline teşekkür eden Sn. TETİKOĞLU, ilan edilen destek programlarının ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırmıştır.

Açılış konuşmalarının ardından söz alan Program Yönetim Birim Başkanı Oğuz ALİBEKİROĞLU, geçmiş yıllarda destek sağlanan destek programlarından bahsettikten sonra 2019 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı hakkında detaylı sunumunu gerçekleştirmiştir. Katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve kayıt altına alınması ile toplantı sonlandırılmıştır.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER