Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDönmez yeniden aday

Dönmez yeniden aday

Hatay Barosu’nun 2018 Olağan Genel Kurulu 13-14 Ekim tarihlerinde yapılıyor. Baro Başkanı Av. Ekrem Dönmez yeniden aday olduğunu açıkladı.
Açıklama yapan Baro Başkanı Ekrem Dönmez, 4 yıldan beri başkanlık görevini sürdürmekte olduğunu hatırlatarak, “Her ilde Baroların varlığı önemlidir. Ancak o Baro’nun varlığından öte, ne yaptığı ve ne yapmadığı çok daha önemlidir” dedi.
Yeniden başkan adayı olduğunu belirten Av. Ekrem Dönmez’in sosyal medya hesabı üzerinden mesajı şöyle:
“4 yıl önce; ‘Hatay’da Baro Var’ demek için; kişisel inisiyatif ve taahhütlerle şekillenen Baro yerine, kurumsal bir Baro için; unutulan tüm ilke ve değerlere sahip çıkacak bir Baro için; meslektaşının yanında bir Baro için; Çağdaş, Demokrat, İlerici, Laik, Şeffaf ve Cesur bir Baro için yönetim kadrolarını oluşturmuştuk. 4 yıldan bu yana bahsettiğimiz değerleri ve çıtayı şimdi kimsenin ulaşamayacağı kadar yükseklere taşıdık. Karnımızdan konuşmadık. Girdiği kabın şeklini alanlardan olmadık. Dedikodu ve iftira üretmedik. İşimize baktık. İş ürettik. Kimsenin hayalini bile kuramayacağı işleri ürettik, imzamızı koyduk… Sermayesi emek yerine laftan ibaret olanlar, emeğe saygısı olmayanlar sadece seyretti… Hatay, Barosunun yanında durdu… Baromuz halkına ve meslektaşlarına sahip çıktı, halkımız ve meslektaşlarımız da Barosuna…
Şimdi meslektaşlarımızla ‘Hatay’da Baro Var’ olmaya devam etsin diye iki yıl daha çalışacağız. Halkımız ‘Hatay’da iyi ki Baro var’ demeye devam etsin diye tüm gücümüzle çalışacağız. Sevgi ve saygılarımızla..”
-Cemil Yıldız-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER