Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDönmezer, Hatay Gönüllüler Konseyi’nin Yıldönümünü Kutladı

Dönmezer, Hatay Gönüllüler Konseyi’nin Yıldönümünü Kutladı

Hatay Gönüllüleri Konseyi (H.G.K.D) Başkanı Tahir Dönmezer, konseyin kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dönmezer, kurucu üyelerden hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, kendilerine bu yolda katkı sunan herkese teşekkür etti.

Dönmezer yayınladığı mesajda, “Konseyimizin kuruluş yıldönümü olan bugün sizlere buruk bir heyecan ile sesleniyorum. Öncelikle bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde yakın veya uzak çevremizdeki can kayıplarımız, bütün vatandaşların sağlığı için kendi canlarını siper eden, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere devletin her kademesinde yaşadığımız can kayıpları için üzüntülerimizi ifade eder, Allahtan rahmet dilerim. Hatay’a gönül veren çok değerli bir grup Hatay Sevdalısı ile içinde yaşadığımız kadim şehre hizmet etmek hedefiyle yola çıktığımız ve kuruluşumuzu gerçekleştirdiğimiz 12.12.2012 tarihi bizim için çok anlamlı bir gündür. Konseyin kuruluş tarihinden bugüne kadar kuruluş amacımıza olabildiğince bağlı kalarak çalıştık. Zaman zaman yerelde ve ülke genelinde yaşadığımız zor süreçleri her bir üyemizin katılımı ve gayreti ile atlattık. Çalışmalarımızda Hatay’ın tamamında yaşanan sevinçleri paylaştık, sorunları yerinde saptadık, çözüm önerilerimizi hemşerilerimizin görüş ve beklentilerini de dikkate alarak yerel yöneticilerimize sunduk, takibini yaptık ve olumlu veya olumsuz sonuçları gene birlikte paylaştık. Konseyin çalışmaları çoğunlukla şehrin tarihi, turistik, ekolojik, gastronomik ve kültürel birikimlerinin ekonomik bir sonuca ulaşması doğrultusunda gerçekleştirilmiş, sosyo-ekonomik konular üzerinde durulmuştur. İşte bu süreçte yapılan işlerin temelini birbirimize duyduğumuz saygı, sevgi ve sımsıkı dostluk duygularımızın gücü ve bütün Hatay Gönüllülerinin bu kent için taşıdıkları sevda oluşturmuştur. Böylece Hatay’da en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olarak kabul edilen Konseyimiz dimdik ayakta kalarak yeni bir kuruluş yıldönümünü kutlamayı hak etmiştir.

KURUCU ÜYELERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Bu duygularla 8. kuruluş yıldönümümüzün heyecanını alışkın olduğumuzun dışında sosyal medya aracılığı ile paylaşmak ve kutlamak istiyorum. Bugüne kadar bizimle beraber olan, konsey çalışmalarında bizlerle aynı heyecanı duyarak katkı veren dostlarımızı samimi duygularımla tebrik ederim. Konseyimize hizmet eden ancak farklı nedenlerle aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Konseyin kuruluşunda engin deneyimleri, bilgi birikimleri ile yol gösteren, Hatay’ın son dönem tarihine şahitlik etmiş olan ve ebediyete intikal eden değerli üyelerimiz Zeki Özkaya, Reşit Kuseyri, Hüsamettin Kutsal gibi kıymetli büyüklerimize hepimiz adına rahmet diler, hürmetle anar ve şükranlarımızı sunarım. Onların yol göstericiliği bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ve kat ettiğimiz yolda önemli bir rehber olmuştur. Değerli dostlar hayat şehrimiz, ülkemiz ve bütün dünya için olağan koşullara döndüğü zaman daha coşkulu kutlamalar yapmak özlem ve dileği içinde Konseyimizin Kuruluş Yıldönümünü canı gönülden kutlar, hepinize ailelerinizle birlikte sağlık, huzur dileklerimi saygı ve muhabbetle sunarım” ifadelerini kullandı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER