Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunDönmezoğlu Bilişim İlgi odağı oldu

Dönmezoğlu Bilişim İlgi odağı oldu

 

İskenderun merkezli Dönmezoğlu grup şirketlerinden Dönmezoğlu Bilişim, IDEF Savunma Sanayi Fuarında sergilediği birbirinden iddialı araç gereçlerle sektör temsilcilerinin ilgi odağı oldu.

Dönmezoğlu Bilişim, elektronik, yazılım ve yapısal olmak üzere tüm tamamlayıcı parçaları milli ve özgün olacak şekilde tasarlanan ‘Haberleşme ve Muharebe Destek Sistemleri’ kapsamında üretilen Uzaktan Komutalı Araç ve insansız Hava Kara Deniz Araçları iHA-iKA-iSA’yı tanıttı, tüm Türkiye gururlandı.

Zifiri İnsansız Kara Araçları, Kamikaze Drone, Atmaca Drone ve VANAV: Görüntü Destekli Konumlama (Visual Aided NAVİgatein) ile tüm dikkatleri üzerine çeken Dönmezoğlu Bilişim, teknik özellikleri öne çıkan ürünlerle fuarda ilgi odağı oldu.

İLGİ ODAĞI OLDU

İstanbul’da düzenlenen “16’ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda (IDEF 2023)” faaliyet alanlarında yürüttüğü çalışmalara ilişkin güncel gelişmeleri, yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşan Dönmezoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dönmez ve başarılı ekibiyle yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları ışığında, milli ve yerli yazılımlarla Türkiye’nin savunma sanayisine güç katıyor. Şirket, fuarda, “dijital birlik” konsepti içinde gelişimini sürdüren insansız araç çözümlerinin geldiği son durumu gözler önüne serdi. Eğitim platformları ve yazılım çözümleriyle güvenlik güçlerine hizmet veren Dönmezoğlu Bilişim’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dönmez’e ilgi büyüktü.

İskenderunlu başarılı iş insanı Mehmet Dönmez başta olmak üzere, emeği geçen tüm ekip arkadaşları bölge halkının gurur kaynağı oldu.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER