Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolDörtyol Belediye Meclisi Toplandı

Dörtyol Belediye Meclisi Toplandı

Dörtyol Belediye Meclisi Ağustos ayındaki meclis tatilinin ardından 8. Meclis birleşiminde bir araya geldi.

01 Eylül 2022 Perşembe günü Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında 60 günlük aradan sonra bir araya gelen Dörtyol Belediye Meclisine Osman Çil, Hamza Çankır, Hüseyin Can, Tuğba Eker Ölmez, Hasan Özel, İsminur Ercan ve Yusuf Satin mazeretli sayılarak katılmadı.

Açılış konuşmasını yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin meclis üyelerine teşekkür ederek verdikleri yetki dahilinde Dörtyol Belediye iş makinası filosuna bir adet 30 tonluk paletli kepçe ile bir adet tekerlekli kazıcı yükleyici kazandırdıklarını belirtti.

Meclis gündeminin üçüncü maddesinde Belediye Başkanlık makamı ve Meclis Üyeleri tarafından gündeme alınması istenilen konuları görüştü. İyi Parti Meclis Üyesi Hüseyin Üz Mülkiyeti belediyeye ait olan Otomatik Para Çekme makinalarının önüne yazın güneşten kışı da yağışlardan vatandaşların korunması için tente yaptırılmasını önerdi.

CHP Meclis Üyeleri Emre Arık ve Metin Dağlıoğlu Çökek, pekmezci ve Yahyalı yaylalarının çöplerinin toplandığını fakat Topaktaş yaylasına böyle bir hizmetin ulaşmadığını belirterek haftada en az iki gün Topaktaş Yaylasının da çöplerinin alınmasını önerdi.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin planların şartlı geçtiğini belirterek 1/5000 lik planlara uymayan kısımların düzeltilmesi için çalışmalar yapıldığını, özellikle sahil şeridindeki düşük yoğunluğa çekilmesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER