Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDörtyol Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yıldıray Yıldız kendini savundu:atlarla ilgili talep benim değil

Dörtyol Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yıldıray Yıldız kendini savundu:atlarla ilgili talep benim değil

 

 

Hatay ‘ın Dörtyol ilçe Belediyesi tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB)  hibe ettiği kayıp 99 atla ilgili, ‘görevinde ihmal ve basında atlarla ilgili belgelerin yer alması’ nedeniyle açılan soruşturmada memurluktan çıkarılması istenen Veteriner İşleri Müdürü Yıldıray Yıldız, konuya ilişkin savunmasını verdi. Yıldız, savunmasında, “Böyle bir at talebi tarafımdan veya müdürlüğümüzce yapılmamıştır. Atları, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü talep etmiş. Normal koşullarda bu talep yazısını müdürlüğümüz yazması gerekirdi” dedi.

‘ATLARLA İLGİLİ TALEBİM OLMADI

‘Yıldıray Yıldız, 8 iş günü içerisinde istenen savunmasını tamamlayarak, Dörtyol Belediyesi’ne teslim etti. Atlarla ilgili herhangi bir talebi ve dahli olmadığını ve herhangi bir teslim almasının da söz konusu olmadığını savunmasında anlatan Yıldız, şu ifadeleri kullandı: “Bu hususta herhangi bir imzam da yoktur. Dolayısıyla İBB’den gelen atlarla ilgili şahsımın herhangi bir görevi ihmal ettiği hususu söz onusu olamaz. İlgili talep yazısını İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personeli ve müdürü hazırlayarak imza etmiş en son Belediye Başkanı Fadıl Keskin imzalayarak İBB’ye gönderilerek atlar talep edilmiştir. Normal koşullarda böyle bir talep yazısını Veteriner İşleri Müdürlüğü yazması veya talep değerlendirmesi yapması gerekirdi. Dolasıyıyla böyle bir at talebi tarafımdan veya müdürlüğümüzcü yapılmamıştır.”Soruşturmada memurluktan çıkarılması istenmesiyle savunmasını veren Yıldız hakkındaki son kararı İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu verecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER