Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiDörtyol BTP'den Haydar Baş'ın Kabrine Ziyaret

Dörtyol BTP’den Haydar Baş’ın Kabrine Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Dörtyol ilçe başkanı Erdinç Say ve beraberindeki heyet merhum Bağımsız Türkiye Partisi Genel başkanı Prof Dr Haydar Baş ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Ardından yeni Genel Başkan Hüseyin Baş a taziye ve tebriklerini iletti.

Dörtyol BTP’den Haydar Baş’ın Kabrine Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Dörtyol ilçe başkanı Erdinç Say ve beraberindeki heyet Trabzon Akçaabat ta bulunan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı merhum Prof Dr Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti. Say, “Merhum liderimizi kabristanında ziyaret ederek dualarımızı ettik. Kendisi ilim fikir ve düşünceleriyle çağa yön veren bir devlet adamıydı . Onun kaybı bizde derin bir teessür bıraktı. Ama fikirleri ve tezi ile çağımıza yön vermeye devam edecek.

Bugün dünya üzerinde dört buçuk milyar nüfusa tekamül eden BRİCS ülkeleri ve Shanghai beşlisi onun tezi olan Milli Ekonomi Modelin i uygulamaktadır. Bizim de idealimiz Türkiye’nin seçilmiş en genç Genel Başkanı Hüseyin Baş ile beraber merhum liderimiz Prof Dr Haydar Baş beyin Milli Ekonomi Modelin i ülkemizde hayata geçirerek vatandaşlarımızı huzur ve refaha erdirmektir” dedi.

Etiketler: Dörtyol BTP, Haydar Baş, Kabrine Ziyaret

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER