Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Depremzedeler için Yardım Malzemesi Gönderdi

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Depremzedeler için Yardım Malzemesi Gönderdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ülke genelinde yapmış olduğu çağrıya Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası da destek vererek Elazığ ve Malatya‘da yaşanan deprem felaketinin ardından bölgeye insani yardım malzemesi gönderdi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Depremzedeler için Yardım Malzemesi Gönderdi

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Elazığ ve Malatya illerinde yaşanan deprem nedeniyle bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarına merhem olmak ve acılarını paylaştıklarını göstermek adına odanın üyelerinin katkılarıyla bir yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

Arayarak İhtiyaç Duydukları Malzemeleri Öğrendik

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Depremzedeler için Yardım Malzemesi Gönderdi

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, “Öncelikle deprem bölgesindeki  Valilerimizi arayarak bölgenin ihtiyaç duyduğu malzemeleri öğrendik ve o yönde teminde bulunarak amacın yerine gelmesini ve bölgedeki  insanların ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefledik. Bu kapsamda 100 adet battaniye ve 10 koli sıhhi yaşam malzemesini bu gün itibariyle Elazığ ve Malatya’ya ulaştırmak için teslim etmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER