Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasından Devlet Hastanesine Solunum Cihazı

Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasından Devlet Hastanesine Solunum Cihazı

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ülkenin içinde bulunduğu  pandemi  sürecinde Dörtyol halkının yanında olmaya devam ediyor.

 Dörtyol Devlet Hastanesine daha önce NTS cihazı alarak katkıda bulunan  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası pandemi sürecindeki  tedavide önemli olan solunum cihazlarından 3 adet alarak hibe etti.

Covid-19 sürecinde büyük risk altında olan Obstrüktif uyku apnesi veya koah gibi solunum yolu rahatsızlıklarından muzdarip hastaların tedavisinde kullanılan Bipap cihazlarından 3 adet temin eden Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası bugün itibari ile Hastane yönetimine teslim etti.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım bu hassas süreçte yönetim kurulunu toplayarak Dörtyol Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan 3 adet bipap cihazını hastaların hizmetine sunmanın huzurunu hissettiklerini belirterek;  “Covid-19 un yatan hastalardaki tedavisi için önemli bir cihaz olan Bipap cihazı solunum hastalıklarında, hastalarda nefes alış verişi düzenleyen bir cihazdır. Yönetim Kurulumuz pandemi hastanesi ilan edilen Dörtyol Devlet Hastanemize Vaka sayılarının artığı bugünlerde Bipap cihazlarından 3 adedini kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Temennimiz dünyanın, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin bu salgın sürecini en az hasarla atlatmasıdır. Bu süreçte tüm hemşerilerimizin maske mesafe ve hijyen kurallarına azami riayet etmesi ve bu hususta vicdani bir sorumluluk hissi ile hareket etmesi yönündedir. İmkânlarımız ölçüsünde ilçemize karşı olan sorumluluklarımızı hassasiyetle yerine getireceğiz. Tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dileriz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER