Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberDörtyol’da Satranç Sokağa Taşındı

Dörtyol’da Satranç Sokağa Taşındı

Dörtyol Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ,Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilciliği ve Dörtyol Satranç Kulübü Derneği işbirliğiyle satranç oyunu sokağa taşındı.

Çaylı Caddesi üzerinde gerçekleştirilen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği satranç etkinliğinde konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Dörtyol Temsilcisi Muhsin Çelebi Arslantaş “Federasyonumuzun dört yıldır Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde uygulamaya koyduğu “sokakta satranç var” etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdik. Dörtyol’da satranç kültürünün 7’den 70’e hızlı bir şekilde yaygınlaştığı görülmektedir. Etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere destek kurumlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan 100 öğrencinin katıldığı satranç etkinliğinde yıl boyunca okullarda düzenlenen turnuvalara katılan öğrencilerin eşlik ettiğini söyledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de çaylı caddesinde yapılan etkinliğe katılarak bir süre öğrencilerle satranç oynad

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER