Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Dörtyol’umuza hizmet için Fadıl baba sözü veriyorum”

“Dörtyol’umuza hizmet için Fadıl baba sözü veriyorum”

Kesin olmaya sonuçlara göre Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Cumhur ittifakının adayı MHP’li Fadıl Keskin seçimi kazandığını gece saatlerinde tüm seçmenine büyük bir coşkuyla duyurdu.

MHP’li Milletvekillerinin de hazır bulunduğu parti binası önünde açıklama yapan Dörtyol’un MHP’li yeni başkanı Fadıl Keskin “Seviyeli bir yarıştan sonra Cenabı Allah’a şükretiyorum, sizlere hizmet etme şerefini bahşettiği için. Bu yarışta Dörtyol’umuz kazandı. Kardeşim kadar sevdiğim Metehan Duduoğlu beyin seviyeli ve güzel bir mücadelesinden sonra inşallah ipi göğüsleyen ‘Fadıl baba’ oldu. Bize taktığınız bu ‘Baba’ lakabını şerefle ömrüm sürdükçe taşıyacağım. Bugünden sonra öfke size, sabır bana, istek sizden, karşılamak, hizmet benden” diye konuştu.

Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen Milletvekillerine, il başkanına, MHP ilçe örgütüne Kadın kollarına, Ak Parti Gençlik kollarına tüm seçmenlere sonsuz teşekkür ettiğini belirten Keskin “Oy verene, oy vermeyene sınırlarımız içerisinde yaşayan her ferdi başıma taç ederek hizmet sözü veriyorum. Hepinize sonsuz teşekkür ederek saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Cenabı Allah bundan sonra bizim, hepimizin hizmet edeceğimiz Dörtyol’a yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER