Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDOST MECLİSİ TOPLANTISI SAMANDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİ

DOST MECLİSİ TOPLANTISI SAMANDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİ

Dost meclisi toplantısı   ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ev sahipliğinde Samandağ’da  7 Mart 2018 Çarşamba günü Truva Life Restaurant’ta gerçekleştirildi. Coşkulu   bir atmosferde gerçekleşen toplantı yoğun ilgi gördü.

Toplantıya  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı  Mehmet Yıldız, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı  Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Yılgın,CHP Hatay eski Milletvekili Refik Eryılmaz, Samandağ CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri , Oda başkanları ve çok sayıda iş adamı katıldı.

“Dost Meclisi” adını verdikleri yemek organizasyonunda ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak konuşmalarını gerçekleştirdiler.  Konuşmalar, ATSO’nun yaptıkları çalışmaları içeren 3 dakikalık bir slayt ile başladı. Çinçin, görev süresi içerisinde yaptıkları ve Hatay’a kazandırdıkları projeleri anlattı ve Samandağlılara davetlerini kırmayıp icabet ettikleri için teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER