Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDostluk Turnuvasında Şampiyon Yeşilpınar Mirisanspor

Dostluk Turnuvasında Şampiyon Yeşilpınar Mirisanspor

 Defne Belediyesince geleneksel hale gelerek bu yıl 5.si düzenlenen Dostluk Turnuvası finali coşkuyla gerçekleşti.

HBB Sümerler Sahasında gerçekleşen turnuvanın finaline Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, Saha Komiseleri Derneği Başkanı Haluk Görün, CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, Emekli AmiraL Araştırmacı Yazar Türker Ertürk, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, Defne Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda spor sever katıldı.

Defnelilerin yoğun ilgiyle katılım gösterdiği; dayanışmayı, birlik beraberliği hedef alan Dostluk Turnuvasında Yeşilpınar Mirisanspor; Yeniçağsporu yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı.

24 takım olmak üzere toplamda 430 futbolcunun ter döktüğü Dostluk Turnuvasında final maçının ardından kupa töreni gerçekleşti.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, tüm takımlara ve turnuva boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Defneli vatandaşlara teşekkür ederek: “Geleneksel 5.Dostluk Turnuvamızın şampiyonu Yeşilpınar Mirisanspor olurken centilmence yarışan 24 takımımızın tamamı gönüllerin şampiyonu olmuştur.

430 futbolcumuzun ter döktüğü; çoluk çocuk, konu komşu hep bir arada, dayanışmaya örnek 42 gün süren bu güzel maratonun tek kazananı her yıl olduğu gibi bu yılda da dostluk olmuştur.

Tüm sporcularımızı, sporseverlerimizi ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.” sözlerine yer verdi.

Kupaların sahiplerini bulduğu coşkulu turnuvanın finaline katılım yoğundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER