Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaDr. Aksoy mahalle gezilerine devam ediyor

Dr. Aksoy mahalle gezilerine devam ediyor

 

CHP Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Dr. Aksoy Dün Alahan Mahallesi , Alazi Mahallesi Anayazı Mahallesi, Zülüflühan Mahallesi, Derince Mahallesi ve Üçgedik Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Aksoy’un seçim gezisine CHP Antakya ilçe başkanı Ümit Kutlu ve babası Hüseyin Aksoy eşlik etti. Üçgedik Mahallesi’nde vatandaşlarla olan buluşmasında kendini tanıtarak konuşmaya başlayan Dr. Aksoy, 28 yıl Hatayspor’da gönüllü doktorluk yaptığını, esnaf çocuğu olduğunu, yıllarca özel ve devlet hastanelerinde çalıştığını, hizmet verdiğini anlatıp artık yıkık, virane olmuş bu şehir için çalışmak istediğini ve destek istediğini söyledi.

 

Üçgedik Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Aksoy, Antakya için neler yapacaklarını aktararak her kesime her mahalleye ulaşacaklarına ve kaliteli hizmetler yapacaklarına söz verdi.

Depremde en büyük yıkımı yaşamış Antakya’yı diğer deprem illerine oranla kıyaslayan Dr. Aksoy, “Urfa, Antep, Malatya şehirlerinde evlerini geri alan kesim yüzde 30 civarı ama burada bu oran yüzde 3” Şeklinde konuşarak durumun vahimiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Mahalle sakinlerinin çoşkulu karşılamasıyla karşılaşan Aksoy, ev sahipliği için mahalle sakinlerine teşekkür etti ve burada bulunan herkesin desteği ile Antakya’yı yeniden inşa edeceklerini, kalkındıracaklarını ifade etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER