Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberDr. Gani Bahadırlı İlkokulu'ndan Kömürçukuru İlkokulu'na Anlamlı Ziyaret

Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu’ndan Kömürçukuru İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret

Amanosların zirvesinde İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu öğrencileri ve Kömürçukuru İlkokulu öğrencileri bir araya geldi. İskenderun Dr. Gani Bahadırlı ilkokul öğrencileri, Kömürçukuru İlkokulu öğrencilerine atkı, bere ve kitap hediye etti. İki ilkokul öğrencileri arasında “kardeş okul” kucaklaşması yaşandı.

Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Öğrencilerinden Kömürçukuru İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı ilkokul öğrencileri, Amanosların zirvesinde bulunan 45 km ötedeki Kömürçukuru İlkokulu öğrencilerine anlamlı ziyarette bulundu.

Kömürçukuru İlkokulu’na Atkı, Bere ve Kitap Hediye Edildi

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı ilkokul öğrencileri, Amanosların zirvesinde bulunan 45 km ötedeki Kömürçukuru İlkokulu öğrencilerine atkı, bere ve kitap hediye etti.

Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Öğrencilerinden Kömürçukuru İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret

Dr. Gani Bahadırlı İlkokul 3-D sınıf öğretmeni Kazım Boynueğri öncülüğünde gerçekleşen ziyarette toplanan hediyeler, öğrenciler tarafından hediye edildi.

Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Öğrencilerinden Kömürçukuru İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Eşi Kifayet Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Kömür çukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt, Gani Bahadırlı İlkokulu 3 D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri etkinlikte yer alırken Belediye Başkanı İbrahim Gül, böylesine anlamlı bir etkinliğe katkı sunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, bu projenin destekçisi olan Dr. Gani Bahadırlı Okul Müdürü Nazım Karabulut’a, eğitimcilere, öğrencilere ve ailelerine çok teşekkür ettiğini belirtti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER