Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDr. Gani Bahadırlı’da TEOG Başarısı Özeli Geçti!

Dr. Gani Bahadırlı’da TEOG Başarısı Özeli Geçti!

Doktor Gani Bahadırlı Okul Aile Birliği TEOG sınavlarında başarılı öğrencileri kutladı, öğrencilerin iyi ve temiz eğitim almalarına vesile olan idarecileri de tebrik etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Kıfayet Gül, Okul içerisindeki Başarının en büyük destekçileri okulun içerisindeki öğretmenler ile Okul idaresi olduğunun altını çizerek “Ortaokulu yeni Misyon, yeni Vizyon ve yeni İdari kadroyla TEOG Sınavı yerleştirme sonuçlarına göre İskenderun’da Fen Liselerine 17 Öğrenci yerleştirerek Devlet Okullarında birinci sırayı almış bulunuyoruz. Ayrıca Anadolu Liselerine 132 öğrenci yerleşti, yeni eğitim öğretim yılına daha iddialı başlayarak büyük başarıya imza atılacağına inanıyorum” dedi.

İskenderun’un en başarılı Ortaokulu özelliğini elinde tutan Doktor Gani Bahadırlı’nın ilçenin de gurur kaynağı haline geldiğine dikkat çeken Okul Aile Birliği Başkanı Gül “2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında, Yıldız Erkek Voleybol takımı, Yıldız Erkek Futsal takımı Hatay 3.’sü oldu. Kort tenis takımımız da İskenderun 3.’sü ve ilimizde düzenlenen satranç turnuvasında da Sıla Atar isimli öğrencimiz ise Hatay birincisi olarak bizleri gururlandırmışlardır. Doktor Gani Bahadırlı Ortaokulu Mayıs ayında Bahar Şenliği kapsamında Bilgi yarışmaları, satranç turnuvaları, Tiyatro gösterisi, Şiir Dinletisi, Yağlı Boya sergisi, mezun olan ve okuyan öğrencilerin konserleri, dans gösterileri etkinlikleriyle spor, sosyal, kültürel alanlarda gündemdeki yerini korumuştur” diye konuştu.

Okulun öğrencilerinin her alandaki başarılarında okul idarenin, öğretmenlerinin özverili, disiplinli ve gayretli çalışmalarının büyük etkisi bulunduğunu da sözlerine ekleyen Gül “Velilerimizin öğrencilerimizin eğitim konusundaki hassasiyeti ve özeni bizi teşvik etmekte ve başarımıza büyük katkı sağlamaktadır. Emeği geçen Başta Okul Müdürümüz Yusuf İskender Gözüberk’e, Müdür Yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ve yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER