Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDr. Tiryaki, kan ve organ bağışında bulundu

Dr. Tiryaki, kan ve organ bağışında bulundu

İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı koordinasyonuyla “Şifa Veren Eller Kan Veriyor” sloganı adı altında 22 Mayıs Pazartesi günü sat 10.00-16.00 arasında Sağlık Müdürlüğü Davud-i Antaki Toplantı Salonu’nda halkın da katılım gösterdiği kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.
Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyük Antakya Parkı’nda organ bağışı standı kuruldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, düzenlenen kan bağışı etkinliğinde örnek bir davranış sergileyerek, hem kan bağışı hem de organ bağışında bulundu. Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, yapılan etkinlik için konuşurken, “Büyük bir özveri ile gece gündüz demeden vatandaşlarımızın sağlığı için görevi başında olan sağlık çalışanları olarak, sadece canımızla değil kanımızla da varız” dedi.
Kan bağışı etkinliğinde aktif rol alan İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan sağlık çalışanları organizasyona yoğun katılım sağlarken, hem kan verip hem de organ bağışında bulundular. Gönüllü kan bağışçılarına, Sağlık Müdürlüğü bahçesinde kan verdikten sonra tatlı ikramında bulunuldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER