Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDTO yeni Meclisini topladı

DTO yeni Meclisini topladı


Genel Kurulun ardından yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştiren İMEAK (İstanbul Marmara Ege Akdeniz ve Karadeniz Deniz Ticaret Odası) İskenderun Şubesi yeni projeler için önemli ipuçları verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinin on beş kişilik Meclisinin ilk oturumunu açan Meclis Başkanı Adnan Yener yeni dönemin herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak “Birlik ve beraberlik içerisinde tüm üyelerimizin de fikirlerini alarak ‘biz’ anlayışıyla özellikle denizcilik sektöründe başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bölgemizin denizcilik alanındaki önemi ve bilinciyle İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi olarak önemli projelere yelken açacağımıza inanıyorum” dedi.

Bölgenin denizcilik sektörüne yönelik konuları ve yaşanılan sorunlarının ele alındığı toplantıda, sorunlara çözümler üretilmesi amacıyla Meclis üyeler arasından komisyonlar oluşturuldu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, yapılan ve yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler verirken düzenlenen Turizm Haftası nedeniyle etkinliklerde yer aldıklarını da kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER